duminică, 8 noiembrie 2009

Tura Bicicleta - 8.11.2009

Participanti: Vlad, Eu si tot ceilalti care nu au venit...
Intr-o zi frumoasa de iarna, da' calduroasa ca de primavara am plecat impreuna cu Vlad, un prieten de la Cpnt, cu bicicletele catre Pietrele lui Solomon unde urma sa urcam pe Drumul Vechi si sa coboram pe o poteca care coboara pana-n Rasnov si trece pe langa Pestera Rasnoavei.
Vlad pleaca in forta, iar eu dupa el. La un moment dat eu eram mort de oboseala, da' ce puteam sa spun :))? Asa ca am sperat ca va obosi si el si ne vom odihni. M-am inselat nu a obosit prea curand, de fapt nu cred ca a obosit deloc, dar la bariera de pe Drumul Vechi el m-a asteptat si pe mine. Tot traseul a fost asa de rapid incat nu am avut timp sa fac nici o poza si imi pare rau deoarece peisajul de "toamna" a fost minunat.
Drumul de coborare a fost acoperit complet de frunze pe unele portiuni, ceea ce era frumos dar si incomod deoarece am reusit sa cad de vreo 3 ori din cauza santurilor sau gropilor ascunse sub frunzis. Au fost portiuni si mai umede unde ne-am inoroiat rau de tot, iar bicicletele si hainele lui Vlad au fost acoperite cu noroi combinat cu frunze si alte minuni. Eu am scapat mai ieftin fiindca am avut aparatoare la bicicleta.
In final am ajuns in Rasnov, unde ne-am odihnit. Apoi am tras tare spre casa. Tura a fost nemaipomenita si cam atata :-?.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu