luni, 23 noiembrie 2009

Tura Piatra Craiului - 22.11.2009

Intr-o duminica, in wekend, ca de obicei am plecat din brasov dis-de-dimineata pentru a avea timp destul pentru tura care va fi destul de lunga. Inca de la iesirea din Zarnesti am inceput sa urcam pantele de sub Vf Turnu. Pana la intrarea in padure urcusul a fost lejer, de la intrarea in padure am inceput sa transpiram si sa ne fie cald. Padina Hotarelor este o vale ingusta care urca abrupt si este acoperita de grohotis, facand urcarea dificila pe unele portiuni.
Vremea se imbunatatea pe masura ce urcam. Ajunsi in varf ne-am schimbat de hainele groase (cei care au avut haine mai subtiri... fiindca eu am ramas in pantalonii de iarna :-), apoi a urmat o scurta sedinta foto. Depresiunea Brasovului
Masivul P. Craiului
Ne urnim cu greu din loc deoarece soarele ne molesise. Parcurgem repede portiunea dintre Vf. Turnu si Saua Padinii Popii prin padure. Incepem sa coboram cand la un moment dat atentia ne e captata de doua capre negre care stateau pe creasta din fata noastra. Dupa cateva poze ne continuam drumul, iar pe partea cealalta a crestei pe care zarisem prima oara cele doua capre, observam spre mirarea noastra inca cinci. Iarasi poze peste poze si ne continuam drumul.
Un Husky.
Coborarea a fost de asemenea numai cu grohotis si am fost bucurosi sa ajungem la Refugiul Diana. La refugiu am mancat din nou.Dupa refugiu nu a mai fost chiar asa de mult de coborat, mai lung a fost druml prin oras pana la gara.
Uitati-va si la raportul de tura a lui Bogdan: RT: Piatra Craiului, 22.11.2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu